Aanbod

Aanbod

Goede ondersteuning, heldere communicatie en slimme tools: alles wat jou helpt om je onderneming (verder) te laten groeien of jou je rol als directielid goed uit te laten voeren. Jij richt je op de zaken waar je verantwoordelijk voor bent en behoudt het overzicht zonder je nog druk te maken over alle randzaken.

Office Support

Ik neem mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de zorg mee, onder andere als rechterhand van drukbezette directieleden en managers. Mensgericht werken is iets dat ik vanuit mijn opleiding (bachelor sociaal pedagogische hulpverlening) heb geleerd en wat bij me past omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat een ander beweegt en waar ik mee zou kunnen helpen.

Meteen kijken welke werkzaamheden er mogelijk zijn?

Ik kan diverse werkzaamheden op uitvoerend niveau  overnemen, zoals agenda- en mailbeheer, contact met klanten/ opvolging, opstellen van offertes, inplannen van afspraken, redigeren van teksten, bijhouden van de website of social media, archiveren etc.

Daarnaast kan ik meedenken en adviseren over hoe verschillende zaken anders (slimmer of sneller) geregeld kunnen worden, onder andere door met handige tools te werken.

 

Mijn kracht? Bij alles wat ik doe is mijn achterliggende gedachte: wat is voor mijn klant belangrijk, waar staat de ondernemer/ het bedrijf voor, draagt dit hieraan bij?

Ik geloof sterk in het opbouwen van een duurzame relatie. Als de samenwerking bevalt, is een maandabonnement een logische vervolgstap (en dat kan al vanaf 2 uur per week).

Projecten

Naast office support bied ik tijdelijke projectondersteuning. Dat kan bv. zijn bij de organisatie van een (eenmalig) event, een workshop of een training maar het is ook interessant voor bedrijven die projectmatig werken (zoals het onderzoeksbureau waar ik geregeld voor werk).

Notuleren (en meer)

Ondersteuning van een directie- of managementteam of een bestuur gebeurt vaak door een vaste secretaresse. Voor sommige organisaties kan het waardevol zijn om de hele ondersteuning of specifiek het notuleren van de overleggen door een externe professional te laten doen. Bijvoorbeeld omdat een organisatie in een fase van verandering zit (verkoop, reorganisatie) en behoefte heeft aan een onafhankelijke specialist die geen persoonlijke binding met de werkvloer heeft.

Notuleren is een vak apart en niet iedere ondersteuner heeft er evenveel affiniteit mee of beschikt over andere kwaliteiten. Het kan dus ook een praktische overweging zijn om de vaste medewerker hier niet voor in te zetten.

Daarnaast hebben sommige organisaties geen vaste secretaresse en doet de voorzitter of één van de aanwezigen het er (noodgedwongen) bij. Dit kan ten koste gaan van de kwaliteit en zorgt ervoor dat de notulist maar gedeeltelijk actief aan het overleg deel kan nemen.

Teksten | Redigeren | Transcriberen | Interviews

Of het nou in een zakelijk stuk is, op de menukaart van mijn favoriete restaurant of in een roman: mijn oog valt meteen op een fout. Mijn liefde voor taal en scherpe blik zijn uitermate geschikt voor eindredactie op offertes, tegenlezen van rapporten en het (her)schrijven van teksten. Privé heb ik al tientallen sollicitatiebrieven verbeterd. Ook in het uitschrijven van tekstbestanden ben ik een kei. Daarnaast interview ik graag mensen, dat past helemaal bij mijn interesse in het verhaal van een ander.